mitt öga

någon ville se mitt öga utan lappen. har bara en bild när jag sminkat de andra ögat, eftersom lappen sitter ivägen så sminkar jag givetvis inte de ögat, känns lite konstigt att ba sminka ett men de går mkt snabbare iallafall! dock är de svårt att lägga eyeliner på ett öppet öga -.- iallafall här kommer en bild, man ser inte se bra, men iallafall..


givetvis blir de större skillnad när ena ögat är sminkat & andra inte.
men rödheten har lagt sig rejält men dock är svullnaden kvar som ni kanske ser.
ska försöka va utan lapp imon, men tar med min ifall ljuset gör för ont.

nuuuu ska jag smörja in mig & borsta tänderna sen blir de datan någon timme till & sen sängen. PUSSS

btw: sprang nyss i 35 minuter, pressade mig själv tills jag trodde jag skulle spy. SCOOORE

it's OK to not be OK.


back from the dead.

jag vet inte vad de är med mig. är ba så jäla trött sekunden jag kommer hem från skolan & sätter ner väskan på marken, sovit en liten stund nu som vanligt. har ingen ork till någonting, inte springa elr träna heller, känner mig skit lat -.- ska försöka springa ikväll eftersom de va ett tag sen nu -.- nu ska jag iallafall krypa ner i soffan igen & kolla på vänner. PEACE!


nervös chey första dagen påväg till skolan!

dagens kläder.


Tshirt - landeeshop Jeans - gina Halsduk - hm

this one's 4 u & me.


disney! <3<3<3

en sak som är omöjligt för mig de är att lägga mig i sängen & kolla film efter skolan, jag bara somnar -.- & de suger, för jag vill somna tidigt på vardagar, men vad ska man göra ? finns inte ett piss & göra i lilla atown typ..

btw: jag har disney channel, nikelodeon osv.. på mitt rum, & de är underbart :D meeeen jag kan inte ha på datan & tv samtidigt för då störs tvn & de suger ju :( snacka om att jag blev ledsen när jag fattade vrf de brusade! men nu ska jag stänga av datan så jag kan kolla på ''that so raven'' yeeeey :D POSSSSS



dagens!

DAGENS VILL HA: dubbelpiercing i ögonbrynet & skoldatan!
DAGENS KLÄDSEL: jeansthights & tshirt, thats how i like it.
DAGENS SMINK: foundation, puder, rouge, eveliner & mascara (okej nu kände jga mig fett onaturlig..)
DAGENS FRISYR: nedskäppt plattat med volym

DAGENS HÄNDELSE: att de går ett rykte om att jag fått ett spjut i ögat, haha fett coolt låter de
DAGENS LÅT: just a dream - nelly
DAGENS PLANER: springa (om de slutar regna) plugga & film.
DAGENS SAKNAD: elin i klassen..

DAGENS DUMMASTE: fredrik, som sparkade mig på benet när han skulle fälla mig så fick blåmärke :(
DAGENS DROG: just a dream - nelly
DAGENS ROLIGASTE: ryktet om spjutet haha..
DAGENS FAVORIT: hela RL11, goa är ni!
DAGENS KÖP: ingenting

DAGENS GODIS: melon i matsalen, mmmmm
DAGENS HUMÖR: förvånandsvärt bra

DAGENS ORD: arrrgh. haha!

 

igår haha :(


dagens kläder & facelook.


ser ni ngt nytt ? förutom lappen för ögat då haha.. ringen i läppen is back.
btw löste de bättre utan piratlappen, ser inte liiiika dumt ut iaf xD

tshirt (fighting for peace is like fucking for virginity) - KanDeeshop
linne - jc
jeansthights - lindex
röda converse -

yoga-pass.

fan vad längesen det va. så nu ska jag köra ett långt & härligt yoga pass & om jag orkar mer sen tränar jag nog en stund på min maskin med. har så mkt energi från en slapp helg (utom fredag då) & en slapp måndag nu med. btw åker buss till skolan imon för första gången. lite nervös faktiskt... PUSS


let me tell u about a boy who cheanged my world.


pirat-denise

hej bloggen, jag antar att ni vill ha en förklarning till mit öga? okej here it goes.

igår så va jag hos min pappa & firade min lillebror i efterhand. pappa hade köpt en sak till honom, som innehöll 2 pistoler & massa pilar som man skulle skjuta ut ur pistolerna. & så skulle man ha västar på sig & träffa varann på magen. det va ett jävla tryck i pistolerna ska ni veta, fick ett skott på benet först & de känndes som fan. sen skulle jag hjälpa min lillasyster ladda sin pistol & så ska hon va rolig & skjuta mig i ansiktet & träffar mig rakt i ögat, (på 5 cm avstånd) karborrebandet rispade upp hella min pupill. skrek & grät som en idiot. till er som med fick etika i ögonen på nollningen, detta va 10000 gånger värre. jag såg ingenting, såg bara vitt.
2 timmar senare åkte vi till värnamo sjukhus & kollade på de, men han kunde inte se något med tanke på att de rann ut mitt öga & jag vägrade öppna det. så vi ska ringa dit om de blir värre.
just nu har jag en piratlapp för ögat eftersom det är jätte känsligt för ljus, det är inte så speciellt snyggt eller diskret men vad ska man göra..

& nu har jag bytt klass igen till min gammla. va på gärdet med mamma innan & pratade med rektorn & bytte skåp, undrar hur många gånger jag fick höra ''arrrgh'' -.- kommer nog ha lappen hela veckan, jag hoppas & ber att vi inte har skolfoto :( aya ska kolla på film med mamma nu & beklaga mig över smärtan. PUSS


& för er som inte vet vad karborreband är:

fick den hårda sidan i ögat, den sidan till höger, så ser det ur, som lite mjukare ståltråd typ.

JUST MY LUCK :) sådär andra veckan på en ny skola^^

it's a sky full off lighters.


RL11.. hehe, hej?

ska till rektorn imon vid 10 med mamma. ska kolla om jag kan byta tillbaka direkt. de va absolut inget fel på estet klassen alla va jätte snälla & så men med tanke på vad jag är intressaread av för yrke så är RL11 bästa linjen för mig. aso allt är skit jobbigt med linjer & så. är nästan säker på att de blir RL & att jag stannar där nu. ingen bra start för mig på gymnasiet haha..


en sak som är säker iallafall, efter gymnasiet blir det lumpen för mig!

smoke weed everyday!

så jävla skööön!

nollningen

först vill jag bara säga att jag kan sätta mitt liv på att våran nollning va grymmast. & de är inget jag skryter om, för den va så grymm att den inte ens va rolig :( men ade ju roligt med mina vänner där självklart, men den va så jävla överdriven. ETIKA I ÖGONEN, va de värsta jag varit med om i hela mitt liv. fick mjöl i ögonen så man inte såg ETT PISS. fick en fisk slagen I munnen, rullade i hår, kattmat, fisk, tomater & allt möjligt. sen skulle vi leta efter sockerbit med munnen i mjöl & vad hade dom lagt under ? jo ketchup. har blåmärken av alla ägg med. VI HOPPADE & SJÖNG SMÅ GRODORNA RUNT KLOCKSTAPELN FRAMFÖR FLERA HUNDRA. har aldrig känt mig så förutmjukad haha..




omringad av alla 3or :(






godmorgon.

änkte bara säga att vi hörs imorn mina kära läsare.. när jag vaknar & orkar imon, if u know what im saying hehehehehe..
iallafall så ska jag dra mig iväg nu för möta evelina & sen får jag träffa min nya klass, jätte nervös vet inte varför haha :( aya, WISH ME LUCK!



foto: jag

kilometerlångt inlägg, men endå bra att veta.

hysteeeriskt rolig dag! va i isaberg idag med min klass (resturang & livsmedel, förstår om ni är lite confused typ) vi kollade på älgar (WTF) men konstigt nog va de roligt haha.. sen paddlade vi kannot, paddlade med ebba & elin, vilket gick förvånandsvärt bra, meeeen sen kommer fredrik, brandon & nicklas i sin jävlaäckel kannot & gungar oss & krockar med oss.. men vet ni? DE VA DOM SJÄLVA SOM TRILLADE I!!! fyfan vad det var karma!!! ni kan kolla bilden på fb ''mobiluppladdningar'' ifall ni känner för de.

imon blir det nollning & insparken. ska nollas & sparkas in med resturang & livsmedel utav många olika skäl, aya det spelar ingen roll, en låååång historia. & sen i parken ska jag träffa mina estetare & va med dom där, så det blir soft!
& ifall ni undrar så har jag tvingat ner mamma til nollningen med kameran, så det kommer massa bilder i bloggen!

nu ska jag sova, är faktiskt lite nervös inför imorn eftersom jag byter klass då & de första vi ska göra är att sjunga fjäsklåtar i oasen för 3orna. tror iallafall att jag ska va med på det ? ;s aya det blir la spännande.
nu ska mitt huvud gå på date med min kudde. PEACE



bild från hstad!

it sucks really bad, typ

allting känns jätte jobbigt. med gymnasiet & linjer & massa. hur fan ska man veta vad man vill bli redan nu? allt detta sucks, really..
tycker verkligen att de är jätte jobbigt. förvirrad som fan. är så äckligt jävla lättpåverkad med av vad alla säger. att tänka på de gör de bara värre & jag känner mig stressad & instängd. det är som om att jag inte kan höra mina egna tankar, alla andra talar åt mig. nu jävlar ska jag sova. byter trottsallt klass på fredag & ska gå där 2-3 veckor, sen MÅSTE jag bestämt mig om jag ska stanna, flytta tillbaka eller till någon annan klass?.
hej-fucking-då.


justnu vill jag antingen skrika rakt ut eller störtlipa. ifall ni ville veta^^

let's jogga

nu drar jag ut på en lång & härlig joggingtur. PEACE!


estet musik, here i come!

byter klass redan på fredag. & orkar inte ta upp varför, kände helt enkelt att de passar mig bättre, saknar sången haha :). så blir sista dagen med mitt lilla ''gäng'', ska paddla kannot.. jag vet.. wtf typ. men aya blir la ett trevligt avslut på den korta perioden :).
btw så anar ni nog inte hur ont i magen jag har idag, ni ser jag fick min mens nyss (trevligt o veta) & då äter jag som en idiot så nu vill jag typ dö & aldrig mer äta.... ska ladda hem ''due date'' nu & lägga mig i sängen & vrida mig av smärta. PUSSS


bästa låten som någonsin skapats


musikvideon är från filmen ''easy A''

min klass är..

..awsome! haha full av retards som förra gången! på ett bra sätt så alltså.
updaten kommer bli bättre när jag fått min skoldator, så kan jag ju updatera i skolan & så! & glömde skriva att jag sprang 5 kilometer igår & de va superskönt! ska springa imon igen om vi inte har så hård idrott hiho. ska ha sån idrott som man väjler till imon, dubbelpass, hoppas de blir skit jobbigt! nu ska jag sätta på disney channel någon timma & sen ska jag träna. PEACE!


haha aw! lilla tjuckis

u can look at it as long as u dont grab it

när jag kom hem & skulle ''kolla på film i sängen'' sov jag ju 5 minuter senare haha :( så är jätte uttråkad nu & mätt som fan igen, måste vänta på att bli hungrig så jag kan springa utan att få håll, blir la runt 10 ikväll eller något, då tröttar jag åtminstonde ut mig sj :)
nu har jag förberett mig till max inför imon, fixad ett rejlt lås med kod (
eftersom lilla miss nielsen aldig kan hålla reda på sina nycklar) 6 block, 2 stiftpennor, 2 stiftsaker (?), 2 miniräknare, 3 suddigum & en hårborste! (om mitt hår är tovigt får jg psykfall typ, en slags tvångstanke jag har -.-) så nu är min lilla väska fullproppad. nu ska jag faktiskt kolla på film i sängen påriktigt! PUSS




don't wanna break your heart, but i can't skip this part.

hey guys. dagen började skit dåligt, världens sämsta hår&sminkdag haha, de kan förstöra hela min morgon -.- iallafall min klass va ganska soft faktiskt :) satt & snackade & skrattade hur länge som helst, sen va de dax för mat & jag åt typ ihjäl mig kändes de som. nu ska jag ladda hem någon film & lägga mig i sängen. sen har jag bestämt mig för att springa ikväll så det ska jag med göra sen. PUSS


godnatt folket!

godnatt på er.
har precis smörjt in ansikte, hals & bröst med brun utan sol. de va verkligen inte något jag hade förväntat mig precis när sommarlovet tagit slut -.- är tillomed vitare nu än vad jag va när de började för då hade jag iallafall bikinilinjer.. aya ska lägga mig & kolla på skräckis tills jag somnar. PUSS


om jag kunde drömma

lagade piroger innan i nästan 3 timmar -.- men gott blev de iallafall, lite tidsfördrift. nu ska jag nog .... vetifan, måste typ springa en mil känns de som för jag är så uttråkad, men orkar inte dra mig iväg mot gläntan för att springa. så kommer antagligen ligga i sängen nu till halva natten gått, för lär ju inte kunna somna innan de. får la ta & leta efter någon bra film & läsa min bok ett par timmar. PUSS


dagens låt!


godmorgon foks!

gårkvällen va.... intressant kanske man kan säga haha. men endå ganska rolig endå! :)
idag ska jag inte lämna sängen typ, ska ladda hem lite fimer & så hehe :)
freddan snygging från igår!

pictures!








crazy night aso!

tack till alla :*
nu ska jag ta & sova en låååång & skön nattsömn eftersom imon är sista dagen på sommarlovet kommer jag sova som faaaen hiho. PUSSSSS

party like a rockstar.

nu drar vi på fest. bilder kommer imon elr inatt. såhär ser jag ut ikväll:

dagens låt

hahahaha

beställt från kandee!


it seems like it's always something there 2 remind me..

hejsan på er! blev dock inga bilder igår hehe.. men imon kan jag garantera att de kommer bilder för vi tjejer ska troligen på fest ikväll hihi! redan valt min outfit visar bild sen. trodde aldrig att jag skulle sätta på mig en magtröja men så blev de endå hiho! mamma hämtar mig om en halvtimma ska se om jag ska ut & springa då eller om jag bara tränar hemma, inte varit hemma på snart en vecka känns as jobbigt. men nu åker jag iallafall hem för att stanna ett bra jävla tag!!! nu ska jag ringa mamsen så puss på er!


strike a pose  fjortizgirl

slutade tidigt idag!

slutade halv 3 idag & va hemma vid 3. sov i 3 fucking timmar vaknade vid 6 sen igen. ni fattar nog inte hur skönt de va! iallafall så tränade jag fort sen, duschade & packade. nu är jag hos elin & nanar här inatt. ska ta kort & så, så bilder kommer :D har inte mkt att veta nu dååå..... puss på er! har en bra fredag :*


haha snygg bild från chilithai för ett tag sen!

i loose my appetite knowing kids starve tonight.

helt seriöst, mår jätte dåligt när jag ser domma bilderna. & för 5 minuter sen tänkte jag på hur hungrig jag va & skulle precis gå upp & hämta en macka & lite.. a de spelar ingen roll. & så såg jag domma bilderna & min aptit va verkligen helt borta. fyfan vad synd jag tycker om dom..

dubbelhaka, de gillar vi!


HAHAHAHA förlåt för min dåliga humor men kan inte sova så sitter & tar fula bilder på mig sj...
det kallas att bjuda på sig själv!

i wish i was her & u were mine..

tung låt som fan!


ska snacka telefon med pettersson en stund nu, känns som en evighet sen.. de märks att vi inte snackat på ett tag, aso verkligen snackat, för då skrattar vi åt verkligen allting. mer än vanligt då aso!
iallafall idag på jobbet gjorde jag en konstig sak den sista timmen jag räknade ner för varje minut när de va tex 39 minuter kvar så sjöng jag: nu är de 39 minuter kvar.. kan jag klara de?... KLART JAG KAN!
hahahah de är en rolig sak iallafall med mitt jobb alla maskiner är igång & alla har hörselskydd så jag sitter & sjunger hur högt jag vill! de blir bara lite pinsamt när folk SER mig, ser nog rätt så jävla korkad ut.. aya PUSSSS!!

garnier roll on cencealer

tips om du har mörka ringar under ögonen. funkar även om man inte andvänder smink i ansiktet för den smälter in så bra i hyn. andvänder alltid den varesej jag ska sminka mig eller inte med foundation osv..



träningsvärk!

har såååån feeet träningsvärk så de är otroligt. skulle träna på min maskin men har tillomed ont i magen & höfterna ??? fåse om jag kan gå sen för mina lår värker :(. aya ska sluta klaga, har bara en arbetsdag kvar & de är ju posetivt :D! ska nog ta en dusch & läsa min bok sen! de va nog inget mer jag hade & säga i guess.. jo att jag HATAR kanelbullar, fyfan vad de är vidrigt.... då vet ni. PUSSSS


haha ingen kommentar.

i just got 2 picture him smiling.

hej mina småkryp (okej den sög, försöker komma på lite nya hälsningsfraser) iallafall så ville jag bara säga hola till er, eftersom jag updaterar runt 6 varje morgon nu & sen runt 6-7 på kvällen igen. men de har endå funkat rätt bra måste jag medge! idag va de inte såååå hemskt att komma upp. så länge jag får mina 7-8 timmars sömn fungerar det rätt så bra måste jag säga! btw så är min älskade bok snart slut, måste ner till bokhandeln' på måndag efter skolan & köpa ''genom dina ögon'' så jag kan fortsätta vara lika duktig & läsa varje dag. nu ska jag borsta mina tänder som btw är skit obehagligt när man inte ätit frukost innan, skit äckligt & tomt i magen känns de som fan. (äter ju frukost på jobbet vid 9) aya nu tänker ni vemfan bryr sig & då är de dax för mig att säga adios!


HAHAHA ''ajabajja minen''

PS im still not over you..


undrar hur många gånger jag lipat till denna låten.
får en jätte klump i halsen av att bara lyssna på den, men ändå kan man inte låta bli.

.


bilden är gammal & fail t max men texten!!!
''ta en dag i taget, visa din styrka & inte någon svaghet.''

4.5 kilometer.. 4.5 kilometer.. FATTAR NI ELR?

i slutet av 9an klarade jag inte ens 2.6 km (elljusspåret) så hade jag lovat lars (mammas pojkvän) att springa med han idag, så pressade jag mig själv tills mina ben vek sig.. de slutade på 4.5 km, då kom de fanimej nästan en glädjetår ska ni veta! hoppas att de håller i sig att jag fortsätter springa ett par gånger i veckan. mitt mål är att springa 5km 2-3 gånger varje vecka, de kanske inte är mkt men för mig är de jäääävligt mycket ska ni veta.
haha okej nu ska jag sluta tjata om de & hoppa in i duschen & sen läsa 100 sidor i min bok & ringa ett samtal sen blir de sängen. PUSSSS


DJ dennan!

jag vet att de är aaaas B med bilder i repris hela tiden, men de kommer ändras när jag fixat kameran, ska fråga någon gullig vän om den vill ha en fotodag med mig då med!

oh baby, it sucks 2 be u right now.

ååååå fyfan vad svårt det va att komma upp idag. ville typ döööö! men har faktiskt ett jävla bra morgonhumör när jag väl tagit mig upp. har varit ovanligt glad dom här dagarna. trotts att jag kommer hem från jobbet, tränar, äter & duschar, sen är min dag sluut så känns det jävligt skönt att ha fått in lite rutiner igen.
nu ska lalla jag springa upp eftersom pappa ropat på mig i 5 minuter om att vi ska åka hehe.. PUSS


1 årsen snart

fråga/svar

Anonym om everything i should be drinking is an icecold beer.:
Var tar du percing ? :)

svar: tagit i tungan & ögonbrynet på ''hell yeah'' i värnamo & är supernöjd så jag fortsätter att göra det där! (:

everything i should be drinking is an icecold beer.

hajhaj! kom hem från jobbet först vid 5 eftersom vi jobbar i hestra & sen skulle vi hämta alicia & liam på dagis. så hämtade ebba mig så mötte vi elin & tina en stund i samhället, fyllde på min comviq. nu har jag duschat & ligger i sngen. är trött i helsa kroppen & ar ont i ryggen. bara 3 dagar kvar att stå ut nu! sen blir de först löntime nästa månad, då blir att göra min älskade dubbelpiercing i ögonbrynet :D:D:D tror jag.... har inte riktigt bestämt mig än hiho.. nu ska jag läsa vidare i min kära älsklingsbok.. PUSSS


peppad chey innan jobbet!

tusen stjärnor men bara en på jorden.

godmorgon allihiopa, vilken underbar morgon, solen skiner & världen ropar mitt namn! :D
haha ne driver, är skit trött & de regnar ute.. men gillar ju inte sol endå så de spelar ju inte så stor roll för mig. somnade någongång mellan 6 & halv 7 igår redan. har sovit FÖR LÄNGE inatt & då blir jag änu tröttare -.- aya ska sätta utt mitt hår i en hästsvans nu ifall ni ville veta. PUSSS


detta kommer att inkaseras nästa månad!



batteri & stativ till min systemkamera. det kommer påverka bloggen mycket possetivt kan jag ju säga, hiho! :)

dagens låt + annat!



hejsan grappar. jobbet idag va skit drygt, satt & skrvade med metallgrejor typ -.- imon ska jag få slita som en gris dock :( kom hem för drygt en timma sen, har tränat & ätit, nu väntar duschen på mig. sen ska jag läsa. kommer nog somna vid 8 idag förhoppningsvis. kanske inte kommer va den roligaste updaten tills på fredag för jobbet tar alla mina krafter. men de får ni leva med. PUSSS



frågor&svar

Nathalie ([email protected]) om på jobbet:
är inte du nervös för gymnasiet? :) ska du och elin gå i samma klass?

svar: har inget att vara nervös för, folk är mkt mognare osv på gymnasiet, elr aa nästan alla iallafall haha.. men lite pirrigt kommer det nog vara andra dagen med 2orna & 3orna. & ja vi ska gå i samma klass :)


på jobbet

Sitter på jobbet nu i pappas kontor o bara glooor. Han som ska säga till mig vad jag ska göra kommer först 8 -.- Kommer säkert bli ngt pinsamt med ngn jag inte känner. Klarar innte av sånt, tkr de är så jävla pinsamt ._. Iallafall ställde klockan på halv 5 imorse men snoozade till 10 över hehe.. Är verkligen ingen morgon människa.. Exakt en vecka från nu äter jag typ frukost och längtar sönder mig till att elin ska hämta mig så vi kan gå till skolan typ. Ååååh im so exited som ett litet barn ;d. Aya ska.. Ne vet ine vad jag ska, fortsätta glo i 30 minuter till. PUSSSSS

min lilla halvginger!

HAHAHAHA AWWWW!
min lillasyster kom nyss yrvaken ut ur sitt rum & ba: vart är osten?
pappa: osten?
alicia: aa?
pappa: vilken ost?
så ba ryckte hon på axlarna & gick in i sitt rum igen, SÅ SÖÖÖÖT


NEVER a misstake, ALWAYS a lesson.

skulle faktiskt vilja tatuera in de någonstans på kroppen. den meningen betyder extremt mycket för mig.

okej där står de failure, men tkte misstake lät bättre hehe..
menar absolut inte att jag SKA tatuera in de & om jag skulle de skulle de verkligen INTE vara på det stället. kanske höften typ..
vågar inte göra någonstans mellan brösten & troskanten, för vet inte än på vilket utav alla ställen jag vill ha på än..


funderar på nacken elr ovanför foten next..?

can't wait!


fast blev dock besviken när jag fick höra att dom delat upp boken ''så länge vi båda andas'' i 2 delar när dom gjorde filmen :(

get over it, your stuck in the past.

hejsan killar & tjejer. är hos pappa nu, ska bara va hemma & läsa & kolla på flm ikväll eftersom jag ska sova tidigt ikväll, ska ju lix upp halv 5 :( fyfaaaaan.. tyck synd om mig. längtar obeskrivligt till skolan, just sayin' aya PUSSSSSSSSS


the ward

fuck my life. nu blir de blodig skräck. fuck u but have a nice day typ.



i was like... wtf


hahahaha

don't worry be happy.

vaknade halv 11 idag, elr a vaknade till & tvingade mig själv att gå upp. måste ju jobba imon, fyfan vad jag kommer lida..... iallafall en sysselsättning innan skolan börjar.
tänker på insparken hur de kommer bli för oss som inte har några 3or? skit lame typ..... aya får se de possetivt, vi får nolla 2 ggr! helt random jag vet.. ska nog ta & läsa i ett par timmar nu.. PUSS



only once the drugs are done, i feel like dying..



____________________________________________________________________________________

tackar nej till tjejkväll för att sitta hemma och ruttna & emoa mig. tillomed läst 4 timmar i sträck nästan. vad fan är de med mig? jag skrämmer fan mig själv..

twilight-böckerna

aso dom är obeskrivliga. har nog läst dom 3 första ett antal gånger. ville vänta med 4an tills jag sett filmen, för de är så jävla kul att läsa boken efter & veta exakt deras tankar under scenerna osv.. men kunde inte hålla på från att börja på ''så länge vi båda andas'' & så hade en & en halv timme gått helt plötsligt.. går inte att slita sig ifrån dom..
aya ville bara tipsa om de. rekommenderar verkligen dom, dom är 1000 gånger bättre än filmerna. nu ska jag kissa (intressant) & sen fortsätta med min underbara bok. PUSSSS




you plastic motherfu*ker



viste ni att kissies mellannamn är ''barbara'' HAHAHAHA, ni vet som plastdockan?
jag tkte iallafall att de va kul (a)

& ni vet låten? HAHA

underbara uppblåsbara barbara..

hem ljuva hem

hemma i atorp igen. har inte orkat installera internett, elr vad man ska kalla de hos pappa på denna datan drf har updaten sugit balle. ska göra de när jag åker dit igen imon. iallafall så sov tinushe hos mig inatt, men hon ba sov :( haha.. så låg & kollade massa film & så all by my self typ... nu ska jag nog ner & träna en snabbis om jag orkar för mår inte riktigt bra.. sen blir de duschen & åter igen massa jävla film, ska kolla om den nya harry potter filmen går att tanka! PUSS


aaaaw, jätte gammal bild

Hejsan!

MobilBloggar från en lånad mobil som jag fick av pappa för min slutade bara funka från ingenstans och tror min garanti gick ut typ för 2 dagar sen. FÅR DAMP DE ÄR BARA MIN TUR. Ni som känner mig vet att allt som kan gå fel händer alltid mig. Fan ta mitt liv just nu! Aja får la se de possetivt.. Kommer inte på något possetivt bara för de.. Tina sover iallafall hos mig inatt.. De är ju possetivt iallafall..

all day, all night, wtf!

hey guys! pettersson sov hos mig igår & vi gjorde inte så mycket, va ute & gick i en & en halv timme, somnade redan runt 12 haha.. & vaknade vid 11, men sov inte så bra inatt eftersom vi delade på en 90-säng :( vet nte vad som händer idag, ska nog träffa min alban iallafall & sen ska jag nog bara va hemma & träna & ta de lungt ikväll.. nu blir de film med syskonen. PUSSS


haha, men.. va

va..?

Postat av:

Vart går du när du ätits och går i atorp ?

sv: haha jag fattar verkligen inte frågan xD come again please


can we atleast pray

aso kan inte skolan bara börja??? de är dötråkigt att vara hemma. det är så illa att jag hade nääästan jobbat gratis nästa vecka bara för att ha något att göra.. ska träna vid 2 .. elr nej sätter på en film nu & tränar när den är klar hehe.. seyah! PUSS


men.... va

tråkig update idag!

har haft så tråkiga & ointressant inlägg nu på sistonde hehe.. har en sån period när jag inte har någon insperation överhuvudtaget sorry för det! ska bättra mig, promise!
har tränat 2 ggr idag 15 minuter styck. okej de låter as mesigt men testa själva på den maskinen, jag lovar svetten rinner!!! okej äckligt.. brukar normalt träna 10 minuter om dagen, de gjorde jag innan & då hade jag magrutor hehe! på tal om ingenting så åt jag tacos innan, ME LOVE TACOS! & massa såna popcorn som man köper på high chaparall (?) såna gula goda...... sandra tog hem en hel säck såna eftersom hon jobbar där nu.. ska nog gå med syster inatt igen fall ni ville veta..... men aya detta blev lite långt. så... BYE!


grymm!


världens sötaste kusin!



mobilblogg - mot gvd!

Heeeejsan kära läsare. Och först vill jag bara säga tack till er som kommenterat våran. Videoblogg. Fortsätt. Med de ;-) ska iallafall till mormor nu och träffa min nya kusin för första gången! Sen hänger jag med syster och mor till vmo och håller mamma sällskap när. Sandra ska till tandläkaren. Min mobil gör punkter av sig sj så de blir lite cpigt - iallafall så hörs vi sen pusssss-


Naw mini denise

heeey, let's make a baby!

heeeeeeeeeeeejsan! nyss varit ute & gått i 2 timmar med min syster mitt i natten. tror vi såg 3 människor & 1 bil. anderstorp är såååå dött :(. men endå soft hehe.. ont i hela kroppen nu.. ska förflytta mig till sängen & sätta på ''1408'' HEHEHHEHEHEHE. övertrött....... ställer klockan på 10 imorn bitti & då ska jag ut & gå en timme. ska vända tillbaka lite på dygnet med tanke på att jag ska jobba nästa veckis :( aya 40000 spänn är ju inte helt fel att få & ruttnar ändå bara hemma nu så.. aya känner att ni inte bryr er såååååå....... PEACE MF'S


HAHAHA jätte gammal bild på mig, mamma & syster. ser ut som att jag har jätte stor näsa (vilken jag VERKLIGEN INTE har, har faktisk en jätte liten näsa (a)

fråga & svar!

Anonym om videoblogg mf's!:
så skönt skratt har du denise :) Vad heter elins blogg? :)

svar: haha aw tack så mkt (a) hatar mitt skratt :(.. & den heter http://elinnpettersson.blogg.se/

videoblogg mf's!

HAHAHA jag ser ut som en efterbliven sten, men w/e xD


kommentera annars tänker jag aldrig mer videoblogga.. :(
vad är det värsta & mest pinsamma som skulle kunna hända er i skolan ?

videobloggen är påväg!

vi har precis spelat in en failad videoblogg hahahahha... den laddas upp på youtube & de står att de kommer ta 50 minuter -.- men den kommer upp snart just so u know!

har fixat elinssmink & hår idag & såhär blev de:




update: datan stängdes av så de tar en stund till haha :(

pettersson is on her way

åt innan jag tränade, så va tvungen att vänta 2 timmar annars får jag håll :( har iallafall precis duschat nu & elin kommer om typ en kvart, så ska jag fixa mig när mitt hår torkat & sen blir det videobloggning! så den kommer upp någongång ikväll! just sayin'. ska börja sminka mig lite lätt nu. PUSSS


HAHAHAHA jag & elin i 5an elr 6an? xD

godmorgon världen!

underbart väder. hatar solen så detta passar mig perfect. vaknade för en stund sen, ska ner & träna snart.. när jag skaffat orken hehe.. sovit hur dåligt som helst doma här dagarna & de stör mig enormt.. aya vi ses om någon timme! PUSSS


fråga & svar!

Anonym om mitt nya rum hos daddy (kassa bilder):
kan du inte göra ett videoinlägg ? eller är du sminkar dig ? :) puss :*

svar: jo ett videoinlägg kan jag göra & sen kan jag visa hur jag sminkar mig i bilder, vilka produkter jag andvänder & så. har för dåligt självförtroende för att sitta & prata med ''er'' helt osminkad dock.. ska be elin om inte vi kan göra ett videoinlägg imon när hon kommer hit. er önskan är min lag ;) pusspuss :*

mitt nya rum hos daddy (kassa bilder)

btw hade rätt innan rummet va 5x8 meter!

har inte lagt upp madrassen på sängen än :P




& där ska ett skrivbord in, hiho.

haha en gammal novell jag skrev fast aldrig avslutade.

jag har aldrig varit rädd för någonting. alltid varit tjejen som levt ut livet till max, den populära tjejen i skolan, med mina stora bruna ögon, mitt halvlånga blondahår & vackra leénde kunde jag charma vem som helst. de fanns inte en människa i hela världen som tyckte illa om mig, jag vart alltid snäll & trevlig mot allt & alla..
jag hade aldrig riktigt funderat på döden försen jag nu stirrade den i vitögat & jag va rädd, jag va vettskrämd.

3 år tillbaka i tiden: jag vart nu 12 år, jag hade lovat mina föräldrar att sitta barnvakt åt min 6åriga lillasyster sabina. jag bestämmde mig för att vi skulle göra något riktigt kul! så jag tog med henne ut i skogen på en picnik. jag hittade en fin liten plats där jag bredde uten stor filt, den vart röd & blå randig. jag hällde upp två stora glas med lemonadsaft, två räkmackor & två bullar. efter vårat fika la vi oss ner & kollade på molnen, jag minns att vi försökte lista ut vad dom vart formade som, jag hittade ett pirat skepp & min syster hittade bara moln som såg ut som ''bollar''. efter ett tags vilande ville min syster leka kurragömma, hon började räkna långsamt till 10 eftersom hon ine kunde längre. jag som inte vart speciellt engagerad gick och ställde mig bakom närmasta träd. jag hörde henne klart & tydligt 1, 2, 5, 4, 6, 3, 7.... 10, nu kommer jag, redo eller inte! hon hittade mig direkt & hennes nöjda leénde smittade av sig.
jag sällde mig vid ett träd, begravde mitt ansikte i händerna & räknade högt & tydligt 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10! nu kommer jag, redo eller inte. jag såg henne direkt i under en trädrot, trädet hade antagligen vält efter stormen gudrun. jag fortsatte kolla runt omkring mig & ropade högt ''SABINA?! SABINA?! VART ÄR DU?!'' jag hörde hennes fnitter men fortsatte gå runt & kolla bakom alla träden. nu hörde jag hennes hysteriska bebisskratt & jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv.
skrattet dog hastigt ut, istället hörde jag ett knakandeljud, jag vänder mig om, ser min syters vettskrämda blick, jag kollar upp, ser hur trädet sakta håller på att vält tillbaka över sabina, jag rusar bort, tar tag i hennes armar, drar allt vad jag har, något är fel, hon sitter fast! trädet är nu 2 cm framför mitt ansikte, jag släpper sabina, tar tag i trädet, trycker allt jag har. trädet fortsätter att sakta tryckas närmre & närmre sabina & mig, jag kan inte göra någonting. jag kollar snabbt ner, ser hur min syster kollar på mig med hennes stora glansiga tårfyllda och livrädda ögon. allt blir tyst, precis allt, träder fortsätter att falla mot mig, jag hör min syster viska till mig, även om hon ligger på marken & jag stor med halv böjda knän hörde jag det klart & tydligt ''det är okej, släpp taget, jag älskar dig''.
men jag släpte inte taget, istället skrek jag rakt ut ''TA MIG ISTÄLLET, TAAAA MIIIIIG!''.
allt frös, allt stannade
trädet stannade i en 30 graders vinkel. jag stod & stirrade på trädet ett tag, tyckte att den log mot mig på något sätt, ett obehaligt leénde, jag granskade de länge & noga men stördes av en snyftning från sabina.
jag trasslade loss hennes byxben, lytfe upp henne i min famn kramade henne länge & hårt medans jag fällde et par tysta tårar på hennes axel, jag satte ner henne, packade ihop alla våra saker, tog ett hårt men ändå mjukt grepp i hennes lilla hand & började gå hem.
sedan dess har vi aldrig mer talat om den dagen, jag har tillochmed slutat tänka på den helt, försen nu.

3 år fram i tiden, nutid:
klockan vart 11 på morgonen, det var en söndag så hela familjen var i kyrkan som vanligt, jag brukde hänga med då & då men just idag stannade jag hemma för jag skulle skriva en roman i svenskan, iochförsig hade jag 2 veckor på mig, men jag ville jobba hårt & länge på den eftersom jag måste hålla i mina otroliga betyg. jag satt i soffan med min rosa apple laptop & skrev & skrev, den vart faktiskt riktigt bra, den handlade om en liten flicka som satt i rullstol & vart den vackraste på jorden, jag vart så inne i det jag skrev '' hon kollade upp på honom med sina stora gröna ögon, slängde med sitt långa svarta hår, han böjde sig ner & närmre sig henne, kollade henne djupt in i ögonen, han kysste henne i pannan, sedan kinden, sedan närmade han sig sakta hennes fylliga läppar.. HRRRRMMMMM!!. hördes de precis bredvid mitt öra.
jag slänge laptopen ur knät, ställde mig upp, kollde mig omkring med ivrig blick. mitt hjärta slog hårt uppe i halsen på mig, jag flåsade som en bulldog, ute vart det becksvart även om klockan nu vart halv 12 på eftermiddagen.
''DET HÄR ÄR INTE ROLIGT, FATTAR DU DE ELLER?! DET ÄR FAN INTE ROLIGT!''
jag hör ett ljud, jag kan inte beskrva det med ord, det läg som fötter i lera fast mer ihåligt. jag vänder mig om, jag ser hur en svart gestalt sakta formas bara ett par meter bakom mig.
jag står kvar, stirrar ett tag, sedan tar jag fart, rusar in på toaletten, sätter mig ner på golvet, drar upp mina knän, lutar ansiktet mot knäna, jag hör ett ljud ifrån speglen, kollar sakta & skakande upp de står ''ett liv för ett liv'', mitt hjärta frös, allt frös, jag minns inte hur länge jag satt där, säkert ett par timmar, jag stirrade rakt ut i intet, tills jag hör ett skratt i mitt öra..

i asked 4 a happy life & god gave me you



en låt som alltid får mig på bra humör!


HAHAHAHAHHAHA!


hur jävla tjockt hår som helst..

ååååh fick damp innan på mitt kilometertjocka hår. mamma klilppte mig för 2 veckor sen & klippte upp & tunnade ut de som fan & ändå är de för tjockt. fick damp innan så hämtade uttunningssaxen & gick lite crazy. nu har jag lite för tunnt hår kanske hehe.. men gud vad skönt!!! im in heaven. NU sticker jag till daddy, PUSSSS



mot pappsen!

vaknade 11 idag, vilket är förvånandsvärt tidigt för lilla moi. gick ner & tränade direkt, & sen duschen, sen ätit & blablabla.. väntar på att mitt hår ska torka nu så jag kan gå med mina vovsingar & sen cykla till pappa & inreda mitt ENORMA rum där HEHE :D de är verkligen jätte stort (a) utan att överdriva tror jag det är 8x5 meter! kan visa bilder sen. & lilla miss pettersson kanske hänger med tillbaka till atown sen, om hon skulle kunna svara på sms -.- aya ska bädda sängen nu. PUSSS


HAHAHAH fula rakt i ansiktet. över 1 årsen nu.

you were everything i wanted, we were meant 2 be, suppose 2 be but we lost it..

hello guys! CYKLADE precis hem från gvd. & innan GICK jag till gvd & innan de TRÄNADE jag. haha känner mig onödigt duktig typ.. :(.. vet inte vad som händer nu, mamma & lasse snickrar för fullt på sandras rum så inget läge för skräckis.. ska nog gå ner till min syster & fråga om vi ska hitta på något. PUSSSS


jätte gammal bild på mig & syster.

lite gammla bilder!


something about love


mot pettersson.

okej nu kommer ett såntdära jäätte ointressant inlägg om vad jag gjort idag & vad jag ska göra menmen..
vaknade halv 1 idag & vid 1 tränade jag, sen duscha, åt, osv.. nu har jag puttat lite makeup på mitt face & satt upp mitt stora giganntiska affrohår i en ful liten bolle.. tar bussen till gvd såfort jag är klar. vet inte vad som händer hos elin, men de blir la film & så. POSSSSS


haha aw så liten!

förändring?

här är 5 gammla headers som jag hittade på min gammla blogg som jag äntligen hittade lösenordet till. så ni kan ränka med roliga gammla bilder ett tag framöver hehe (inte bara då men..)

haha aw vilken liten fjorre! :)

lilla nallebjörn! :*

just nu:


smal & svag chey.


okej enligt er en normal-smal chey.
minns hur dåligt jag mådde denna perioden.. all skit kom på en gång & jag slutade äta.. inte medvetet utan för att jag mådde så pass dåligt, de va i vevan min farbror dog & massa annat.
men en sak som är säkert, allt som hände då gjorde mig så mycket starkare & hälsosammare. jag kommer aldrig falla dit igen, blir så fruktansvärt ledsen när jag ser dom bilderna.. jag hoppas aldrig att jag eller någon annan behöver må så någonsin igen.

ett par randoms om lilla moi.

* jag ÄÄÄÄÄLSKAR att åka bil, de bästa som finns!
* längtar till skolan, ser verkligen fram emot att gå med min klass!
* är mycket smartare än folk tror
* testar alltid på allt. hur galet & dumt det än är (för att bli gammal & klok måste man vara ung & dum ;)
* älskar barnfilmer, typ som askungen, scooby doo, nalle puh osv..
* de värsta jag vet är slitet hår, har hellre typ killfrisyr än långt slitet hår, så jävla ofräscht..
* tycker att dom flesta tjejerna är mycket finare utan smink än med smink
* är typ för stark för att va tjej



göra ??

think so! :)


DAGENS


tröja - carlings
linne - jc
thights - h&m

my L O V E


kolla in petterssons blogg!

kolla in petterssons blogg : http://elinnpettersson.blogg.se/



klasslista t gymnasiet!

1. Cecilia Edvardsson
2. Louise Berggren
3. Ted Berggren
4. Lovisa Bergström
5. Ebba Bjärsholmen
6. Philip Hjelmgren
7. Nicklas Johansson

8. Mimmi Julin
9. Nathalie Larsson
10. Joe Leyton Ardal
11. Disa Lindbäck
12. Ebba lindström
13. Fredrik Isaksen
14. Amanda Nielsen
15. Denise Nielsen
16. Elin Pettersson
17. Rebecka Niemi
18. Mattias Thongmal
19. Brandon Tran
20. Kevin Troncoso
21. Isabelle Törnqvist
22. Jesper Väisänen
dom understrukna är mina vänner hehe.. kommer nog bli skit bra! :)

4 you stalkers :*

haha driver..

personligt.
1. ditt fullständiga namn: Denise Lina Nielsen

2. exakt ålder: 16 år & 4 månader
3. längd? 160
4. vikt? 58-59 maby ?
5. smeknamn? dennan & mini
6. vart bor du? Anderstorp & Gislaved
7. vad gör du på fritiden? tjejerna & ibland killarna i atorp typ
8. hårfärg? mörkbrun/brun typ
9. Ögonfärg? Grön
10. vad är du mest missnöjd med din kropp? kinder om de räknar.. & armar & mage
11. & vad är du mest nöjd med? långa & relativt smala ben gemfört med resten av kroppen typ
12. vad har du för uppfattning om dig själv? glad, vill testa på allt typ
13. vad vill du jobba med som äldre? typ.. vetifan faktiskt haha.. sminkös om jag måste välja nu
14. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig? kort mullig, runda kinder, ler alltid typ
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som inte någon annan vet? hmm.. jag ÄLSKAR att åka bil hehe!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? nää
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? för mkt
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra i ordning dig med? foundation
19. någon vana? bita på naglarna
20. Lyckotal? 4

vänner/folk
21. vad heter din bästa vän? Elin om jag måste välja en :)
22. hur många nära vänner har du? många :)
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? i gvd? aa de gör jag faktiskt, tror de flesta vet vem jag är
24. vet många personer vem du är? aa
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? lundåker iallafall, inre gymnasiet tror jag nt
26. när var du senast med någon kompis? Är med pettersson nu :)
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? ahahah har la hänt
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? pettersson
29. vem sov senast hos dig? pettersson

romantik.
30. Vill du ha ett förhållande? bror la på med vem
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? ålder är bara ett nummer
32. är du kär? nä
33. tycker någon om dej mer än som vän? lite kanske
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? vet inte
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? vet inte haha
36. tänker du mycket på utséendet hos din tjej/kille? så länge han är fin i mina ögon så
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? ja klart
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? kille? kompis isåfall
39. i din klass? ja haha absolut
40. har du kramat motsatta könet? Ja
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? aa
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? aa
43. har du pussat någon i motsatta könet? aa
44. har du pussat någon i medsatta könet? aa
45. har du pussat den du tycker om? aa
46. har du pussat någon inför folk? aa
47. kysst någon inför folk? aa
48. hånglat inför folk? aa
49. vem är riktigt snygg? luke mably

50. hur många har du hånglat med under en kväll?
som mest? 3 elr 4 tror jag ._.

skulle du?

50. kunna byta liv med någon? absolut. om jag fick behhålla mina vänner & mamma
51. isåfall vem då? någon sexig jävel
52. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? seeeex haha
53. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? ja haha. 9J lätttt. som min familj haha
54. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? absolut
55. kunna sova ute på vintern? nej baa i nödfall
56. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? Usa, florida
57. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? aa..

klädstil.

58. anser du dig själv vara en speciell stil? aa typ
59. vad klär du dig i oftast? vetifan haha.. olika
60. tänker du alltid på vad du tar på dig? aa
62. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen,modestilen,vanligt eller ngt annat? har min egen stil

senaste 48 timmarna har jag?

63. pussat någon? naj
64. haft sex? Nej
65. fått en kram av en okänd? Nope 
66. ringt någon? Ja
67. blivit uppringd? Ja
68. funnit kärleken?
69. kollat på google? Ja

the roommate



Cam Gigandet
är ju så jävla sexig!!




nya piercingar från igår



haha as äcklig bild xD. onopprade ögonbryn & varig piercing. men iallafall :)
de är en rosa ''pärla'' i plutten däruppe men de fasnade inte på bild :(

jag vänder den, jag smeker den, jag steker den, jag älskar den!

heeey guys, sitter i soffan med elin, är äntligen hemma!!! så skönt att ha packat upp & duschat, känner mig som en ny människa. ther's no place like home typ! vi ska kolla på lite chikflik i suppose... sen ska jag fixa med designen inatt för har inget annat för mig endåååå.. nu ska jag leta efter film, PUSSSS



2 awsome bilder från igår!

mot vmo city!

mot vmo med ebba amanda & pettersson. ska byta piercing & köpa fler till ögonbrynet hehe, visar la i helgen elr ngt :) PUSS PÅ ER!



sorry dudes

jag har varit lite... hmm vad ska man kalla det?... konstig dom senaste dagarna hehe, så då har min update och design fått lida av de. men ska som sagt hem på fredag till atorp igen & ska fixa klart bloggen och så till helgen så från & med MÅNDAG ska jag blogga som vanligt! tills dess blire lite sådära. just so u know. PUSS
hahahah ser efterbliven ut. men lite bilder från dom senaste dagarna på elinsdata iaf :)

a little bit of heaven


så jäääävla gott!

nu ska jag börja fixa mig sen ska jag möta brudarna på ica vid 5 & handla mat & lite sånt. sen drar vi till tina & grillar & sedan vidare till atorp för ett nattdopp! (bilder kommer imon)
PUSS

HAHAHA tröttnar aldrig på denna videon!


1 augusti!

uppdaterngen är inte den bästa nu under tiden jag jobbar på en design som jag inte ens vet om jag ska ha sen haha. iallafall så va jag på gläntan igår med elin & amanda, & killarna från atorp de va verkligen as kul! :D idag blire nog grillning med tjejerna, ska be elinpelin ta kort hiho. ska kanske lägga mig någon timma i solen nu -.- tyvärr så vill jag nte de men aya ser ut som ett spöke.. PUSSHAJ